Предлага админа да изгради един отбор от нулата!
#1 Sporing6ampion 22.12.2018 12:10
Sporing6ampion
153 Posts
Since 07.05.2018

Предлага админа да пробва да изгради един отбор от нулата и може би ще си отговори на въпроса защо нови потребители трудно се задържат!

Играл съм играта и преди и смея да твърдя имах доста добър отбор (някои от вас може би ме помнят) и мисля имам поне бегла представа как трябва да се случат нещата за да се изгради един приличен отбор. И на базата на това съм на мнение, че трябва да се помисли за даването на доста по-добър старт на новодошлите отбори!

Поздрави.

#2 BBC Ravnec 25.12.2018 00:16
BBC Ravnec
51 Posts
Since 04.12.2017

Съгласен съм с тебе колега ама ме съмнява да се направи нещо по този въпрос .Админа не го интересува нашето мнение и нашите предложения каквото реши той това е .

#3 ПФК ЛУДОГОРЕЦ 28.12.2018 05:27
ПФК ЛУДОГОРЕЦ
19 Posts
Since 17.04.2012

Колега не виждаш ли че админа напълно прецака играта от както я премести тук.Все по малко хора играят...Оправдава се,че нямало развитие с стария сървър(който беше в стотици пъти по разбираем и по добър) ...Накрая ще останат 10-20 човека да цъкат и това е...Явно и това е целта му...Наистина жалко,бях голям фен на играта както и повечето които пишат из форума и не само....

#4 Sporing6ampion 28.12.2018 08:09
Sporing6ampion
153 Posts
Since 07.05.2018

Аз играя играта от самото и начало и едно от нещата което най-много ми харесваше, беше опростения и приятен дизайн ( всичко беше супер удобно) като съм играл в още доста мениджъри, но това е един от последните промени.
1. Когато стартира играта можеше да се играят по 10 приятелски срещи и при добър подбор се докарваха по 500 кр на ден от това, което беше голям + за отборите на които им се занимаваше - премахнаха ги!

2. Нямаше трансферен прозорец, прекарвахме часове на ден за да си търсим изгодни играчи които да продадем след това на по-висока цена и да получим предимство пред останалите - и това бе премахнато защото се отклонявало от тематиката на играта....

3. Супер талантите... Пълна боза, отдавна трябваше да са история! Така играчите щяха да търгуват доста повече помежду си и икономиката на играта да върви доста по-добре! Предполагам идеята на админа е да източва кредит от играта и така да поддържа някакъв баланс, ама не му се получи....

4. Непрестанните бъгове, придружени с лошо отношение изгониха доста от добрите играчи, някои от които бяха вкарали хиляди левове и много време в отборите си! Така конкуренцията значително намаля а в повечето групи почти изчезна, което от своя страна изгони още мениджъри, както и мен в това число. Мениджърството ми се свеждаше до това през няколко сезона да си купувам по един отбор супер таланти и да влизам за 2 минути на ден да ги тренирам. Като и това ми беше доскучало да правя ами използвах бърза тренировка. Трупах трофей след трофей, без да има никакъв смисъл защото отдавна бях достигнал максимума на дневния кредит който може да се получава + слабата конкуренция тези купи вече не значеха нищо!

+ още доста неща които вероятно изпускам.... Пък за новите отбори, друг път мога да и споделя какво мисля...

Предложих админа да изгради един отбор от нулата за да разбере дали играта е в състояние да задържи интереса му достатъчно дълго и ако това е така, значи всичко е наред. А ако го изгуби някъде по трасето, може би ще се замисли защо се е получило така и какво може да се промени!

И най-важното, Честита Коледа и весело посрещане на новата година!